L’ESQUERRA D’ALZIRA ACUSA A L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL D’ENTRAR EN CAMPANYA AMB DECLARACIONS INCERTES I PARTIDISTES

L’Esquerra d’Alzira acusa a l’Associació Empresarial d’haver entrat en campanya amb unes declaracions falses sobre la Setmana de l’Economia, en què a penes varen a portar ni recursos ni interés a aquest esdeveniment, el més important en tota la Ribera, i recordem que en l’edició d’enguany va estar quan més públic i assistència ha tingut, amb més de 2.000 assistents.

Segons el candidat de l’Esquerra d’Alzira i actual 2n tinent d’alcalde, Ivan Martínez: “em causa enorme tristor com pot intoxicar l’actual direcció de l’AEA la tasca de l’Ajuntament i del departament d’IDEA, que ha passat a donar més de 200 ajudes a nous autònoms, va atendre en el 2018 més de 330 empreses o ha mantingut de forma contínua programes de formació a l’empresariat, i tot això sense la participació i amb escàs interès de l’AEA”.

El cost de la Setmana de l’Economia per part de l’Ajuntament va ser de 6.000€, que va contar amb ponents com el president de l’Associació de Treballadors Autònoms Rafael Pardo, una taula amb els principals sindicats i organitzacions empresarials valencianes, catedràtics com Joan Ramón Sánchez, i altres representants del món social i econòmics. I a més de tota la infraestructura que va ser de la mà d’IDEA, en personal i recursos. Mentre que l’Associació Empresarial només va aportar un sol ponent amb un cost de 4.000€, que pretenia que fóra pagat també per l’Ajuntament, sent que és un acte conjunt. En la cloenda, que és l’únic esdeveniment de la Setmana organitzat per l’AEA, es va ningunejar completament la institució pública i es pretenen que l’Ajuntament també els pague una part.”

Igualment, continua Martínez: “no ha sigut l’únic error i l’única campanya d’oposició frontal al govern municipal per part de l’AEA. Cal recordar que ja es va desmarcar de la Fira Comercial, que era conjunta fins a enguany, i es va haver d’organitzar solament des d’IDEA. La Fira Comercial en el 2018, que es va fer per primera volta en l’Avinguda Sants Patrons, va contar amb més de 60 expositors, amb més èxit que en totes les anteriors edicions. I igualment, l’AEA es va oposar frontalment a la peatonalització d’Hort dels Frares (i fins i tot els comerços del carrer s’han desmarcat de l’actitud de l’AEA).”

Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus lamenta que “l’actual direcció de l’Associació Empresarial d’Alzira, presidida per Raúl Tudela, dista molt del talant i la capacitat que tenia en l’anterior etapa amb José Villalba. I ha tirat per terra bona part del llegat que va deixar amb la Fira Comercial o la Setmana de l’Economia, com a punt de trobada i de debat en l’àmbit socioeconòmic. Aquesta malauradament AEA ni de lluny representa el conjunt de l’empresariat i pimes de la nostra ciutat”.

Alzira a 22 de maig de 2019

Related Articles

Back to top button