Esquerra Unida Biar presentarà la seua candidatura municipal demà dijous

Deixant arrere les eleccions generals i autonòmiques de les què EUPV Biar fem una primera valoració positiva, afrontem en menys d’un mes els comicis locals i europeus on triarem les i els nostres representants al Parlament Europeu i a la institució més pròxima als veïns i veïnes: l’Ajuntament.

Des d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) concorrem un any més a les eleccions locals, i ho fem amb una llista totalment renovada de dones i homes. És per este motiu que demà dijous 2 de Maig, a partir de les 20:30 h. en la sala Fontanelles de la Casa de Cultura de Biar acollirà la presentació de la nostra candidatura.

Durant l’acte podrem escoltar els parlaments i propostes d’Esquerra Unida de la mà de Malena Martínez Ferris, candidata a l’Alcaldia de Biar per la nostra formació, i Ángel Troncoso García, actual regidor a l’Ajuntament, i també d’Iñaki Pérez Rico, coordinador comarcal d’EUPV i candidat per Alacant al Congrés dels Diputats per Unides Podem (UP).

Una volta finalitzats els parlaments es presentaran els veïns i veïnes que formen part de la nostra candidatura a les eleccions locals a Biar. Per tancar la jornada soparem al restaurant «La Corona», pel que si vols acompanyar-nos deus reservar al correu eupvbiar@gmail.com, o bé per missatge privat a la nostra pàgina de Facebook o perfil en Instagram.

Esperem que ens acompanyes perquè és la gent qui mou el nostre projecte de poble… el millor alcalde, el poble!

Related Articles

Back to top button