Esquerra Unida de Riola presenta la candidatura encapçalada per l’actual alcaldessa Judith Capellino

La candidatura compta amb l’actual equip de govern, “una candidatura per continuar governant i treballant per a tot el poble”.

Per a Judith Capellino, actual alcaldessa i candidata per Esquerra Unida de Riola, “hem treballat de valent aquesta legislatura i crec que és evident la transformació del municipi. Hem apostat per dinamitzar l’economia del poble, i per donar una resposta als veïns i veïnes que estaven en una situació de desocupació, per això, disposem d’un departament d’ADL, que ha centrat la seua activitat no sols en la recerca de treball sinó també en la formació, i hem creat una borsa de treball per al servei municipal de manteniment i neteja”.

A més a més, explica l’alcaldessa, “calia revitalitzar també l’oferta d’activitats, sobre tot, per a la gent jove, per això ens hem centrat en projectes esportius creant l’Escola Esportiva Municipal. Des d’aquesta hem oferit activitats gratuïtes, com pilates i gimnàsia, per a menuts, joves i per a la gent major. En la propera legislatura volen seguir ampliant l’oferta esportiva i millorant les infraestructures”.

“Hem apostat per millorar les condicions de vida de tots els veïns i veïnes, revitalitzar el municipi no sols ampliant la oferta d’activitats sinó també impulsant Riola a nivell turístic amb les diferents fires, medievals i tradicionals que hem vingut celebrant, així com amb la zona recreativa a l’assut”, explica Capellino.

 

Riola, 23 d’abril de 2019

Related Articles

Back to top button