Esquerra Unida d’Albalat de la Ribera presenta la candidatura amb l’objectiu de seguir treballant per Albalat

La candidatura està encapçalada per l’actual alcalde Felip Hernandis i Sancho.

EUPV d’Albalat de la Ribera presenta la candidatura per a les eleccions municipals, encapçalada per l’actual alcalde, Felip Hernandis i Sancho. La candidatura per a aquests nous comicis està formada per cares noves, amb una gran presència de gent jove. Per a Hernandis, “comptem amb una candidatura renovada i jove amb molta il·lusió per treballar i involucrar-se amb la política municipal amb l’objectiu d’aconseguir un municipi obert al futur”.

“Aquesta candidatura es presenta amb ganes de seguir defensant els interessos del nostre poble i continuar les línies de treball que s’han portat durant aquests últims anys”, explica l’alcaldable.

En aquesta darrera legislatura, l’equip de govern ha posat èmfasi amb els temes socials, per això, “hem duplicat el pressupost en la mancomunitat de la Ribera Baixa en accions de benestar social, així com hem treballat amb l’escola pública oferint els recursos necessaris per al seu bon funcionament”, explica, “hem invertit 450.000€ en asfaltar i millorar el nostre terme municipal, així com hem ficat en valor la nostra agricultura amb cursos i jornades”.

Per aquesta nova legislatura des d’Esquerra Unida es treballarà a fons amb temes mediambientals, “com s’ha vingut fent fins ara, amb la renovació del clavegueram per les aigües negres, així com la recuperació dels ullals amb la col·laboració del parc de l’albufera. No podem deixar als nostres fills i nets un món tant contaminat”, conclou Felip Hernandis.

A més de les noves incorporacions, tanquen la llista persones que han tingut molt de pes en aquesta formació local i que continuen donant suport al projecte.

Albalat de la Ribera a 21 d’abril de 2019

Related Articles

Back to top button