Esquerra Unida Cullera presenta la candidatura que pretén Recuperar Cullera

La candidatura està encapçalada per Mª Victoria Garcia Ferrer, pedagoga, presidenta d’ANEC (Associació Necessitats Especial de Cullera), membre del Consell d’Igualtat de l’Ajuntament de Cullera i Tècnic de Violència de Gènere.

L’acompanyen en els primers llocs Dolores Fernández Zapata, comptable de professió i tresorera d’Anec, així com Antonio Sancasto Pérez, pirotècnic i fundador de SOM CULLEROTS, grup solidari per ajudar als més desfavorits. A més a més, conten amb una sindicalista, una sòcia d’una associació de dones maltractades, com altres membres vinculats a l’ensenyança i, sobretot, al municipi de Cullera.

“Aquesta candidatura es presenta amb il·lusió i amb ganes de treballar per Cullera des de l’Ajuntament. Volem tornar a Cullera la seua essència que sempre l’ha caracteritzat, la Cullera agrícola i marinera que sap combinar el progrés de la manera més respectuosa en les seues meravelles mediambientals: mar, riu i muntanya”, explica la candidata d’Esquerra Unida a l’alcaldia.

Així mateixa, l’alcaldable agraeix la implicació de tots els companys i companyes que “pretenen treballar per un poble més just i equitatiu on la igualtat d’oportunitats siga una realitat”. Des d’Esquerra Unida de Cullera destaquen la necessitat de “treballar per mantindre el nostre paradís protegint-lo de construccions descontrolades i especulacions interessades”, així com que es farà una política feminista, ecologista, igualitària, equitativa i sostenible.

Del programa també destaquen la necessitat d’apostar per plans d’ocupació, així com de recolzar als emprenedors i a la xicoteta empresa i al comerç local. “Volem una Cullera viva tot l’any, una Cullera sostenible i una Cullera per a tots i per a totes. És necessari recuperar el nostre municipi”, conclou Mª Victoria Garcia.

Cullera a 16 d’abril de 2019

Related Articles

Back to top button