DES DE L’ESQUERRA D’ALZIRA VOLEM UNA CIUTAT SOSTENIBLE I SALUDABLE

La coalició l’Esquerra d’Alzira (EUPV i ERPV) proposa continuar avançant cap a una ciutat més verda, sostenible i saludable, eixamplant les àrees peatonals existents i avançar cap a més rutes segures per a vianants i ciclistes, el que suposaria un vertader canvi per a la mobilitat de la nostra ciutat.

 

Al llarg de la legislatura, amb Esquerra Unida al govern, s’han donat alguns passos en aquestes mesures: com ara l’adequació d’un carril bici parcial en el polígon de la carretera d’Albalat i el d’Abastos, s’ha millorat el tram de l’Avinguda de la Ribera a Carcaixent o s’han donat els passos per posar en marxa la Via Verda en l’antic traçat del trenet Carcaixent-Dénia en la Barraca d’Aigües Vives.

Per a l’Esquerra d’Alzira cal apostar per adaptar rutes urbanes per a ciclistes en els principals centres educatius i culturals, com els instituts, Casa de la Cultura, futur Casal Jove (magatzem de Cucó), els centres de salut, estació de renfe i les principals artèries de la ciutat…

És necessari acabar l’Anell Verd (passeig fluvial de Tulell, Malecó, Avinguda de la Ribera fins a la Muntanyeta). I igualment cal adaptar els camins rurals per senyalitzar rutes segures en el terme municipal i camins rurals i connectar amb Benimuslem, Algemesí, Guadassuar, Polinyà, Benicull i Corbera.

Així mateix, volem recuperar el servei de lloguer de bicicletes públic, AMBICI, per donar-li major impuls.

Per a Ivan Martínez, candidat a l’Alcaldia, «volem una ciutat sostenible, connectada i útil en els que la majoria dels desplaçaments es puguen fer en bici i siga segura. La bici és una opció que no contamina i hem d’apostar per facilitar el seu ús».

 

Alzira a 18 d’abril de 2019

 

Related Articles

Back to top button