Rosa Pérez Garijo: “Des d’Esquerra Unida ens congratulem de saber que s’estiga investigant l’àrea de carreteres de l’era Rus”

Rosa Pérez Garijo: “Des d’Esquerra Unida ens congratulem de saber que, per fi, s’estiga investigant l’àrea de carreteres, la gestió de l’era Rus. Recordar que, des d’Esquerra Unida ho vàrem denunciar al Setembre o l’Octubre de 2014. Precisament, les presumptes irregularitats de la gestió de carreteres d’eixa era.

A hores d’ara, no sabem si deriva d’eixa denúncia. Nosaltres, en la compareixença que va fer-se fa tres mesos en Les Corts, ja vàrem dir que ho havíem denunciat a la Fiscalía Anticorrupció però que no s’estava investigant en el cas Taula.

Volem assabentar-nos si aquesta qüestió ve arran de la nostra denúncia i, en cas de que no s’estiguen denunciant els fets que nosaltres concretament vàrem denunciar, ens ficarem a disposició del jutjat per a presentar tota la documentació que presentàrem en Fiscalia.”

Related Articles

Back to top button