IDEA posa en marxa la cinquena edició del «FormaEmprén»

Des d’Idea s’ha posat en marxa la cinquena edició el programa de capacitació d’emprenedors, «FormaEmprén», organitzat amb CEEI Valencia (Centro Europeo de Empresas Innovadoras de Valencia) que consisteix en ajudar en el procés d’engegada de nous projectes i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial, si es tracta d’una empresa de recent constitució.

Aquest programa pretén servir d’entrenament per a capacitar a l’emprenedor en la posada en marxa del seu projecte així com en la millora de les tècniques de gestió empresarial. Adreçat a empreses que es van a constituir en Alzira, s’organitza en 6 sessions en horari de 10 a 14h i es dotarà de ferramentes on-line per compartir els seus coneixements, inquietuds per tal d’enriquir els seus projectes. A més a més, es premiarà el millor projecte empresarial amb una Targeta d’Alzira valorada en 300€, el qual serà seleccionat en l’última sessió, on els participants realitzaran la presentació del seu projecte davant un comitè d’experts.

Per a Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus ha destacat que: «l’objectiu d’aquest programa es donar suport als emprenedors i recolzar la posada en marxa de noves empreses, per tal de promocionar el teixit socioeconòmic del nostre municipi. Per això, es realitza una prestació del servei de forma individualitzada a l’emprenedor, per poder-lo dotar de recursos i ferramentes adaptades a cadascun d’ells».

«Des de l’Ajuntament anem a continuar donant suport a aquest tipus d’iniciatives, a més, d’aquest programa també continuen oberts altres com els premis coworking, ajudes per a dotar d’instal·lacions, o el formaplus, per a contractacions. Tots ells per a facilitar la posada en marxa de noves iniciatives empresarials», explica Martínez.

Més informació i bases, pròximament, en la web https://www.idea-alzira.com/

Related Articles

Back to top button