Albalat de la Ribera seguirà exigint que es reprenga l’obra del projecte de la Mota

El Govern Central contesta al diputat d’EUPV al Congrés, Ricardo Sixto, sobre el projecte de Mota d’Albalat de la Ribera que es troba en la fase d’anàlisi cost-benefici.

L’Alcalde d’Albalat, Felip Hernandis, va a continuar exigint a aquest govern i al següent que «s’execute d’una vegada per totes les obres del projecte de Mota de defensa contra inundacions en Albalat de la Ribera». Aquesta obra va ser licitada en el 2013, però amb els retalls pressupostaris s’anul·là el projecte. En aquests moments el Govern diu que aquest projecte està inclòs en el Pla de gestió del Risc d’Inundació de la Demarcació Hidrogràfica del Xúquer, cicle 2015-2021, amb la denominació ‘Actuacions en Baix Xúquer-Ribera del Xúquer. Actuació 3. Mota de defensa en Albalat’.

Per a Felip Hernandis, «aquest projecte és prioritari per a la nostra comarca atès que es tracta d’una zona amb una forta afecció a les inundacions, però sobretot per al nostre poble per a protegir-lo de possibles inundacions». Per a Hernandis, “la resposta del govern no és suficient i no poden dilatar-ho més en el temps. L’excusa no és que no s’han aprovat els pressupostos ja que ni tan sols estava pressupostat. A més a més, queda clar en la resposta que es tracta de dues actuacions, un la mota i l’altre el parc fluvial, i avui el govern encara no té clar si farà les dues o sols una” es queixa l’Alcalde.

 

Related Articles

Back to top button