Una delegació d’EUPV participarà aquest cap de setmana en unes jornades de Formació en Comunicació Electoral a Rivas Vaciamadrid

Una representació d’Esquerra Unida acudirà aquest cap de setmana a la localitat madrilenya de Rivas Vaciamadrid per a participar en unes jornades de Formació en Comunicació Electoral organitzades per l’equip de comunicació d’IU.

Les jornades estan destinades als candidats i als equips de comunicació de municipis de més de 50.000 persones i serviran per a dissenyar l’estratègia per a les properes cites electorals.

Els dies 2 i 3 de març la localitat de Rivas Vaciamadrid es convertirà en l’epicentre de l’estratègia comunicativa de totes les federacions de Izquierda Unida, inclosa la valenciana. A l’ajuntament del citat municipi es durà a terme diferents tallers de cara a elaborar una estratègia conjunta, una guia de campanya i un manual del candidat o candidata. Aquesta convocatòria, va destinada als municipis amb més de 50.000 habitants de tot l’estat.

Una àmplia delegació d’Esquerra Unida del País Valencià, entre la qual es troba la pròpia coordinadora general de la formació, Rosa Pérez Garijo, acudirà a aquesta trobada per a preparar-se per al pròxim cicle electoral, amb l’expectació de la possibilitat d’avançament de les eleccions autonòmiques, que podrien coincidir amb les eleccions generals del pròxim 28 d’abril.

Les jornades seran inaugurades pel coordinador federal de Izquierda Unida, Alberto Garzón, que realitzarà una introducció al marc polític en el qual s’insereix el cicle electoral i a continuació es desenvoluparan tallers de diversa temàtica, com oratòria, xarxes socials o audiovisual, incloent fotografia i disseny.

El programa complet consta dels següents punts:

Dissabte 2 de març

11h – 12h.  Introducció al. Amb Alberto Garzón.

12h – 13:30h.  Presentació dels documents de campanya i manual del candidat.

15h – 18h.  Taller d’oratòria.

18h – 20:30h.  Taller RRSS Facebook, Twitter, Youtube, Instagram i Whatsapp.

Diumenge 3 de març

10h – 11h.  Xerrada sobre enquesta a la militància d’IU. Activació en clau electoral i pràctica comunicativa de la militància.

11h – 12:30h. Taller de relacions amb els mitjans.

13h – 14:30h. Taller streaming/audiovisual, foto i disseny.

En els següents mesos es celebren quatre processos electorals:  generals, autonòmiques, municipals i europees, i des de la formació d’esquerres volen estar preparats per a afrontar el cicle en les millors condicions possibles, aconseguir la màxima representació en totes les institucions i ser una força política determinant en la presa de decisions polítiques que servisquen per a transformar el país i millorar les condicions de vida de la ciutadania des de tots els nivells institucionals.

Related Articles

Back to top button