EUPV mostrarà el seu rebuig a l’agressió imperialista a Veneçuela

Esquerra Unida del País Valencià s’ha sumat a la concentració prevista per a demà dimecres 30 de gener, a les 19 hores, a la Plaça de la Mare de Déu de València   

EUPV eixirà demà als carrers per a denunciar, junt a altres entitats, el que consideren una “agressió imperialista” a Veneçuela. La formació valenciana liderada per Rosa Pérez Garijo s’ha aliniat amb la postura de la direcció federal i, com Izquierda Unida, rebutja el reconeixement del diputat Guaidó com a president del país llatinoamericà, donat que “el president legal i legítim és Nicolás Maduro Moros, elegit el passat 18 de maig de 2018 per més de 6 milions de votants i amb el 67% dels vots emesos.

Esquerra Unida fa una crida a tots els seus militants, simpatitzants i a la ciutadania en general a participar en la concentració.

Related Articles

Back to top button