Primer aniversari de la biblioteca pública

El 29 de novembre es va celebrar el primer aniversari de la biblioteca municipal i des de la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica van voler convidar als usuaris amb un dolç per a celebrar l’èxit que acompanya a les dades d’ús de la nova biblioteca que en alguns casos dupliquen les xifres de la suma de les dues anteriors biblioteques.

El regidor de Cultura i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Silla, Valentín Mateos va destacar que la nova biblioteca ha pogut permetre millorar el servei i ha ampliat l’horari d’obertura al public en 17 hores setmanals convertint-se en un referent a la comarca. També ha volgut d’estacar que durant aquest any s’han adquirit més de 350 nous títols.

Pròximament, la Biblioteca publica municipal tornarà a ampliar l’horari amb caràcter temporal durant l’època d’exàmens.

 

Related Articles

Back to top button