EUPV convida a militants i simpatitzants a participar en la segona Trobada Municipalista

Esquerra Unida del País Valencià celebrarà demà la II Trobada Municipalista al Baix Segura on s’exposaran les principals línies de treball que les regidores i regidors de la formació d’esquerres estan desenvolupant en l’àmbit local, i s’impartirà formació relativa als comicis municipals i autonòmics del pròxim any per a afrontar-los amb èxit.

La jornada tindrà lloc en la Casa de la Cultura de Cox, en la avinguda Virgen del Carmen, número 15, a partir de les 9’30 hores i acollirà diferents ponències al llarg de tot el dia. Pel matí, Susana Fernández i Alberto Arranz, d’EU Torrevieja i activistes socials, contaran la seua experiència en una xerrada sobre ‘Moviments socials i partits polítics’; Pepa Chiner, cap d’administració de la formació d’esquerres, parlarà sobre les finances durant els processos electorals; i Daniel Simón, exregidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alacant, i José Pamies, regidor de Cultura de Cox, comentaran les seues experiències en aquest àmbit.

Per la vesprada, la trobada continuarà amb una ponència sobre ‘Dinamització de campanyes’ explicada per Marisol Moreno, exregidora de Joventut i Protecció Animal a l’Ajuntament d’Alacant; continuarà la responsable de comunicació d’EUPV, parlant sobre comunicació electoral; i Karlos Bernabé i Marta Guillem, membres de ‘Cambiemos Orihuela’, contaran la seua experiència per a aconseguir confluències amb èxit. Per últim, una taula redona serà l’encarregada de recollir totes les conclusions tretes al llarg del dia.

Consulta el programa de la trobada ací mateix:

Trobada_Municipalista_d’Esquerra

 

Related Articles

Back to top button