EUPV ratifica la integració de la majoria de la organització en l’Executiva

La formació d’esquerres ha celebrat hui una reunió del Consell Polític Nacional (CPN), màxim òrgan d’EUPV, on s’ha ratificat el procés d’integració en el qual s’ha treballat des de l’elecció de la nova direcció el passat mes de febrer.

Rosa Pérez Garijo: “Arribar en un bon estat a l’escenari preelectoral, més encara en un procés de confluència autonòmica i municipal, és condició indispensable per assegurar un bon resultat a EUPV”

Els membres del Consell Polític Nacional (CPN) d’Esquerra Unida del País Valencià s’han reunit avui a Alacant on, entre altres temes, s’ha ratificat la incorporació de nous membres en la Comissió Executiva de la formació d’esquerres. Aquesta Executiva més ampla, que reflecteix la majoria de l’organització, té com a objectiu executar el mandat de l’afiliació per a les negociacions d’una candidatura autonòmica fruit del conjunt de totes les forces polítiques i socials per a aprofundir en la transformació que necessita el País Valencià.

En aquest sentit, la coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha assenyalat que “les parts que integrem l’actual Comissió Executiva, que som la majoria de l’organització, treballarem colze a colze amb la finalitat d’enfortir i rellançar Esquerra Unida, reforçar el gran treball que fan els nostres càrrecs públics des dels ajuntaments, i aconseguir una major coordinació entre els diferents representants que tenim en les institucions”.

Per a la màxima dirigent de la formació d’esquerres, “arribar en un bon estat a l’escenari preelectoral, més encara en un procés de confluència autonòmica i municipal, és condició indispensable per assegurar un bon resultat a EUPV i en eixe objectiu treballem totes unides. Perquè l’èxit d’EUPV és l’èxit de totes, sense línies internes que sovint ens han separat”.

Codi Ètic de Conducta

Al fil de la integració, els membres del Consell Polític Nacional també han aprovat un Codi Ètic de Conducta amb l’objectiu de dotar-se d’una sèrie de normes de comportament que hauran d’observar les persones que composen la Comissió Executiva. Aquest codi, que està conformat per 16 principis generals, també estableix mecanismes i procediments dirigits a garantir el bon funcionament i l’efectivitat del treball de la direcció.

Per a la coordinadora d’EUPV, “es tracta d’un instrument per a la millora de la gestió col·lectiva de tota la organització i el que pretén és impulsar un concepte de cultura política que permeta establir un sistema de valors, una ètica i un conjunt d’actituds internes i externes proactives”.

Related Articles

Back to top button