L’Agència de Desenvolupament anuncia la contractació de 4 persones i Més Algemesí munta una nova gresca innecessària

La coalició liderada per Josep Bermúdez desqualifica a Esquerra Unida en un agressiu comunicat i desvaria sobre els horaris dels comunicats oficials de l’oferta

L’Agència de Desenvolupament d’Algemesí, òrgan pertanyent a l’Ajuntament d’Algemesí, publicava el 7 d’agost a les 14:29 hores a la seua pàgina de Facebook l’anunci per a la contractació temporal de 4 persones desocupades per al projecte d’informadors cívics, continuant així amb la llista de reserves. Esquerra Unida d’Algemesí, que gestiona la regidora de Treball de l’Ajuntament, rebotava la informació a la seua pàgina de Facebook a les 19:59 hores.

No obstant això, la formació política que lidera Josep Bermúdez ha volgut tornar a crispar els algemesinencs amb una informació enganyosa. Acusa Esquerra Unida de “fer ús partidista i caciquil de la informació” perquè “on deu aparéixer en primer lloc és als perfils i pàgines oficials, i sols posteriorment el partit que té la delegació” I això és precisament el que es pot contrastar fàcilment mirant l’hora de publicació a les pàgines de Facebook d’Esquerra Unida Algemesí i l’oficial de l’Agència de Desenvolupament d’Algemesí: transcorren 5 hores i mitja des de la publicació oficial fins a la publicació política. Una informació que deixa de nou al descobert els intents de manipulació de la formació de Josep Bermúdez contra un partit polític al qual ja ha desqualificat vehementment en repetides ocasions.

Agència Desenvolupament i Esquerra Unida Algemesí

Per la nostra banda atribuïm a un error humà una línia del post original del Facebook on no es feia referència a que els 4 llocs de treball serien per a les persones que ja estaven en la reserva en el programa d’ocupació. Una errada que ha estat corregida ràpidament abans què el post tinguera un alcanç orgànic rellevant.

Related Articles

Back to top button