Esquerra Unida denúncia la incapacitat de l’Alcaldessa de Benicull per gestionar l’Ajuntament

El portaveu d’Esquerra Unida de Benicull, Vicent Fayos, denúncia que l’Alcaldessa de Benicull continua incomplint la resolució sobre la borsa de treball aprovada el 20 de setembre de 2017, tal i com denunciaren en maig del 2018.

L’Ajuntament de Benicull aprovà, per resolució d’alcaldia, signada el 20 de setembre de 2017, una borsa de treball per a la selecció de treballadors desocupats per a netejadors temporals. La duració de la borsa, segons resolució, venia condicionada per la finalització de la mateixa, una vegada es cridava a tots els membres, i, aleshores, es constituïa una nova.

“Estem en agost i tot continua igual, l’alcaldessa continua bloquejant la borsa”, explica Fayos, “en juny del 2018 teníem una taxa d’atur del 16’54%, mentre que en juny del 2017 era del 14’36%. Avui tenim més gent en l’atur i l’alcaldessa és incapaç d’executar el pressupost i els acords aprovats al ple”.

Per al portaveu d’Esquerra Unida “Amparo Giner menteix i s’excusa en no tindre aprovats els pressupostos, quan això és sols una demostració de la seua incapacitat per gestionar l’Ajuntament. En el pressupost, a banda de la partida per a la borsa de neteja, hi ha una altra per a desempleats amb 30.000€ consignats i que a hores d’ara sols s’han gastat 1.153’31€”.

“Els pressupostos de Benicull no estan aprovats per la incapacitat de l’alcaldessa en consensuar-los com hem dit en diverses ocasions”. Però, per al portaveu d’Esquerra Unida, “el pitjor no és açò sinó que és incapaç d’esgotar les partides pressupostàries. El que demostra que no té cap interès ni cap projecte per al nostre municipi, no és capaç de gestionar com cal el nostre Ajuntament”.

Vicent Fayos ha lamentat que “malgrat tindre diners per a contractar gent l’Alcaldessa de Benicull, Amparo Giner, continue sense fer res. La realitat és que la gent que està a l’atur podria estar contractada i no ho està”.

 

Related Articles

Back to top button