EUPV demana al govern Central una solució “encara que siga provisional” per a evitar més accidents en creuar la N-220 per a accedir a l’aeroport

Sixto: “El més lògic és millorar els accessos o construir algun tipus de passarel·la i facilitar l’accés de vianants a l’aeròdrom”.

El diputat d’EUPV al Congrés, Ricardo Sixto, ha exigit al Govern dirigit per Pedro Sánchez una solució immediata, encara que fóra provisional, perquè tant treballadors com usuaris de l’Aeroport de Manises puguen accedir de forma segura a aquesta zona i evitar que ni una sola persona més tinga un accident quan creue la N-220.

 La situació que es viu de falta d’accessos per als vianants a l’aeroport de Manises no és nova. EUPV ja va presentar una pregunta a l’anterior Executiu al novembre de 2017 respecte a les mesures que tenia previst prendre per a acabar amb el perill al que s’exposen els vianants que creuen la carretera per a accedir a la terminal. “Quatre mesos després, el govern dirigit per Mariano Rajoy ens va respondre que aquest problema se solucionaria amb el projecte d’ampliació de la N-220”, ha recordat Sixto, qui ha insistit que és impossible esperar al fet que s’acabe aquest projecte”.

“Va a assumir aquest govern el cost en víctimes que pot costar la inseguretat de l’accés a peu a l’aeroport de Manises?”, s’ha preguntat el diputat valencià, qui ha declarat que el que el govern Central ha de fer és cercar una solució, encara que fóra provisional tant per a treballadors com usuraris d’aquesta instal·lació pública aeroportuària i poder evitar que ni una sola persona més tinga un accident quan creue la N-220.

“Desenes de persones accedeixen a l’aeroport caminant, sortejant cotxes i saltant tanques després de deixar cada dia el seu cotxe en el casc urbà o en el polígon industrial de Manises per a estalviar-se els diners que costa el pàrquing de l’aeroport i, al no existir una via o passarel·la per als vianants, s’arrisquen a creuar per la carretera”, ha manifestat el representant de la formació d’esquerres al Congrés i ha declarat que és l’Estat qui ha de garantir que els vianants poden accedir a l’aeroport de Manises de forma segura.

Related Articles

Back to top button