EUPV debat a Gandia el nou model organitzatiu d’IU

La formació d’esquerres ha celebrat hui una assemblea oberta a Gandia on s’ha debatut les esmenes que la militància del País Valencià ha presentat al document ‘Per un nou model d’organització i estatuts’ d’Izquierda Unida en el marc del debat iniciat per la ‘Asamblea Político y Social” -l’equivalent federal al Consell Polític Nacional d’EUPV- el passat 12 de maig de 2018 i que culminarà el proper 14 de juliol a Madrid.

Un total de 102 militants d’Esquerra Unida del País Valencià procedents de totes les comarques s’han donat cita hui a la capitat de la Safor-Valldigna per a debatre i votar les esmenes al document “Per un nou model d’organització i estatuts’ que ja va aprovar el màxim espai de direcció i decisió entre congressos, la ‘Asamblea Político y Social’ d’IU Federal el passat maig. Del plenari de hui també han eixit per votació els 27 delegats i delegades que participaran en l’Assemblea que es desenvoluparà a Madrid el 14 de juliol.

El debat s’ha organitzat al voltant de les esmenes proposades per la ponència distribuïdes en sis blocs: ‘Por una IU Movimiento Político y Social’, ‘Por una IU radicalmente democràtica’, ‘Por un IU abierta a nuevas formas de participación’, ‘Por una IU activista y en la lucha social’, ‘Por una IU sostenible, transparente, federal y solidaria’ i ‘Por una IU más flexible, deliberativa y compatible con la vida’.

Per a la coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, “l’assemblea de hui ha sigut important perquè hem debatut les esmenes que el País Valencià defensarà a Madrid el pròxim mes, així com les persones encarregades de fer-ho. Ha sigut un debat intens pel gran treball desenvolupat per tots els col·lectius però el resultat és fonamental per a completar el document que ja aprovà la ‘Asamblea Político y Social’ per a assentar el futur de la nostra organització”.

L’assemblea ha estat presidida per Nahuel Gonzàlez Lòpez, actual secretari d’Acció Política de l’Executiva d’EUPV i regidor de l’Ajuntament de Gandia, qui ha declarat que “la militància ha aportat un total de 101 esmenes dirigides a construir un Moviment Polític i Social que responga a les demandes de la gent, transforme la realitat i estenga el conflicte”.

 

Related Articles

Back to top button