EUPV demana més accessos i eixides en l’AP-7 i la supressió del projecte de prolongació de la CV-10

El diputat d’EUPV en el Congrés, Ricardo Sixto, ha mostrat la seua satisfacció davant l’anunci del ministre de Foment, José Luis Ábalos, de la fi del peatge de l’AP-7 Alacant-Tarragona quan acabe la seua concessió al desembre de 2019. No obstant açò, Sixto ha instat al nou titular d’aquesta cartera que es replantege l’obra de prolongació de la CV-10 que transcorre paral·lela a l’AP-7, així com que s’incrementen el nombre d’accessos i eixides perquè puga vertebrar el tràfic d’una manera real.

Esquerra Unida del País Valencià ha valorat com una “bona notícia” l’alliberament de l’autopista AP-7, una reclamació històrica de la formació d’esquerres que beneficiaria directament als usuaris de la mateixa que encara mantenen uns quilòmetres de calçada simple en els dos sentits, sense mitjana ni vorals, convertint-la en una de les carreteres més perilloses de la nostra comunitat.

Per açò Sixto, que ha presentat diverses preguntes tant en la present legislatura com en l’anterior, ha anat més enllà de l’anunci realitzat per José Luis Ábalos i ha reclamat al Govern central que s’incrementen el nombre d’eixides i d’entrades perquè complisca la seua vertadera funció de vertebrar el trànsit, és a dir, “cal preveure inversions per a augmentar els accessos i eixides d’aquesta autovia”.

Així mateix, el diputat valencià també s’ha referit al compromís de l’anterior Govern de perllongar la CV10, autopista que va paral·lela a l’AP7 per l’interior de Castelló, mitjançant la inversió de més de 400 milions. “Si s’allibera de peatge l’AP7 no serà necessària aquesta obra, tal com tenia planejat l’anterior Govern del PP, i el nou haurà de dir què va a fer amb aquesta previsió”, ha manifestat Ricardo Sixto, qui ha afegit que l’EUPV és partidària de revisar en profunditat aquest projecte i no realitzar aqueixes inversions, “sense que abans l’AP7 es convertisca de debò en la via que vertebre el trànsit nord-sud en tot el territori valencià”.

Related Articles

Back to top button