Sixto: “Hi ha més gent al PP que hauria de continuar el mateix camí que Rajoy”

Ricardo Sixto: “A València recordarem a Mariano Rajoy com aquell dirigent del PP que va vindre tantes vegades a recolzar a tants corruptes que ens van governar durant molt anys. Va ser aquell que va dir que caminaria al costat, darrere o davant de Francisco Camps, que va donar recolzament en tot moment a Rita Barberá, a Fabra i a molt més que, finalment, s’ha demostrat que eren corruptes. Per tot això, Mariano Rajoy és la representació per als valencians de tota una època de corrupció del PP que, afortunadament, acaba. Malgrat tot això, al PP no està solament Mariano Rajoy com a responsable de tot el què ha succeït durant aquestos anys sinó que també hi ha més gent que hauria de continuar el mateix camí que ha pres l’ex president del govern”.

Related Articles

Back to top button