Resolució de resposta a la campanya incendiària del PPCV sobre la quimera de l’adoctrinament

El PPCV ha impulsat una campanya per a recaptar denúncies anònimes contra suposats “adoctrinaments” en centres valencians. Aquesta comença el mateix dia que el Ministeri d’Educació haja assenyalat fins a un total de 58 centres educatius catalans per denúncies d’adoctrinaments.

Segons ells, pretenen defensar la llibertat en els centres educatius, però el que, en realitat, pretenen és seguir amb la política anticatalanista tan coneguda pel PP valencià, així com per atacar la política lingüística del Consell.

Aquestes denúncies que es fan des de la pròpia web del Partit Popular sense necessitat d’acreditar-se acabarà convertir-se en una campanya de desprestigi i d’assetjament cap al professorat valencià, així com contra la llibertat de càtedra, dret reconegut per la Constitució Espanyola.

Per tot açò, el Consell Polític d’Esquerra Unida de la Ribera Baixa acorda:

  • Denunciar la campanya d’odi del PP cap als docents valencians i exigir que es retire d’immediat.
  • Donar suport als professionals de la docència i la gran tasca que desenvolupen diàriament.
  • Exigir el respecte a la llibertat de càtedra.
  • Donar trasllat al Consell Polític Nacional d’EUPV.

Esquerra Unida (EUPV) de la Ribera Baixa

La Ribera Baixa, 8 de maig de 2018

Related Articles

Back to top button