EUPV lamenta que el PSPV no done explicacions ni assumisca responsabilitats polítiques pel presumpte finançament irregular

Esquerra Unida ha valorat la recent imputació de qui fóra candidata del PSOE a l’alcaldia d’Alacant, Etelvina Andreu, per contractar els serveis de l’agència de comunicació Crespo Gomar durant la seua etapa com a directora general de Consum en el Ministeri de Sanitat.

Per al portaveu municipal de Guanyar Alacant, Miguel Ángel Pavón, “ara el PSOE es veu embolicat en un assumpte de presumpte finançament il·legal.” Segons apunten diverses informacions, “el PSOE hauria arribat dopat a unes eleccions en les quals, precisament, EU es va quedar sense representació”. Pavón ha subratllat que “en 2007, vam estar a tan sols unes desenes de vots d’haver tret un regidor que haguera llevat l’alcaldia al PP”. “La campanya socialista del 2007, ara sota sospita, va ser una campanya obertament agressiva contra EU, titllant als votants d’aquesta organització d’estar llançant el vot al fem”, ha prosseguit el portaveu de la confluència municipal, qui ha afegit que “ara sembla que els realment enganyats eren els votants socialistes”.

La coordinadora general d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha lamentat que el Partit Socialista no haja donat explicacions convincents a la ciutadania per uns fets que ha qualificat de “molt greus”. Pérez Garijo ha assenyalat que, al marge de com es vaja concretant la instrucció, “cal diferenciar entre responsabilitats judicials i responsabilitats polítiques” i aquestes últimes “cal assumir-les sempre”.

Related Articles

Back to top button