S’han instalat més de 200 noves papereres i 150 contenidors amb pedal

Es pretén que l’ampliació de 220 papereres i 150 contenidors amb pedal ajude a mantindre la ciutat de Silla més neta.

La Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures de Silla ha anunciat la finalització de la segona fase de la campanya d’implantació de papereres. Des de l’inici de la campanya, que va començar al mes de juliol de 2017, s’han instal·lat un total de 80 unitats al voltant dels parcs i  de les zones verdes del municipi. L’ampliació total és de 220 papereres.

Concretament, s’han renovat les  papereres del parc de la Senyoria, de la plaça de Sanchis Guarner, de la plaça de l’Hort del Satisfet, del parc de la Bega, del parc de l’Estació, del parc del Molí de Magalló i del Parc de l’Alteró.

Les 140 unitats restants s’han instal·lat a les vies principals de Silla i a les zones de major afluència, com la Rambla de la Independència, l’avinguda d’Alacant, l’avinguda de Gandia, l’avinguda dels Reis Catòlics, l’avinguda de la Plana o l’avinguda del País Valencià, entre altres.

Els models antics que s’han reemplaçats han sigut destinats als polígons industrials on també existia una mancança.

També s’han instal·lat 100 contenidors de residus sòlids urbans per les zones de barri de l’Alteró i el centre del poble, que se sumen als 50 instal·lats aquest estiu al barri de Sant Roc i l’avinguda d’Alacant.  Els 150 nous contenidors compten amb un mecanisme de pedal per a facilitar l’obertura de la tapa a aquelles persones que tinguen més dificultats de mobilitat.

En paraules del regidor Valentín Mateos, responsable de la Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures, “amb aquesta actuació, es pretén millorar l’eficiència del servei de neteja viària i reduir la quantitat de papers i envasos abocats a la via pública, per tal de facilitar les tasques de neteja al personal operari. Pròximament iniciarem un campanya per fomentar el seu ús amb l’objectiu de mantindre Silla neta.”

Related Articles

Back to top button