JORNADA INFORMATIVA: La trama dels bebés robats del franquisme

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Jornada informativa al voltant de la trama de robatori de bebés que va encetar el franquisme com a pràctica de depuració ideològica a famílies republicanes i es va estendre fins els anys noranta a l’Estat espanyol.

DIMECRES 31 DE GENER / 19:30 / AGORA OBERTA

Programa:
– Presenta i modera: Vicenta Jiménez, senadora d’Units Podem per Alacant.
– ‘Investigant la trama dels bebés robats al País Valencià’. Esther López Barceló, historiadora, exdiputada en les Corts Valencianes i responsable federal de l’Àrea de Memòria Democràtica d’IU.
– ‘La lluita de les víctimes de bebés robats al País Valencià’, per María José Picó, víctima i membre de l’associació SOS Bebés Robats.
– ‘Informe de la missió del Parlament Europeu per a investigar el robatori de bebés a l’Estat espanyol’, per Marina Albiol, portaveu d’IU a l’Europarlament.
A més, comptarem amb el testimoni de víctimes de la trama de bebés robats a Alcoi i comarques.

Aqui us deixem un documental ben esclaridor sobre el tema: 

[/fusion_text][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=DSMsTClk6J8″ alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Articles

Back to top button