EUPV rebutja la invitació del PP a negociar nominatives milionàries

Pérez: “No participaré del ‘postureo’ negociador que pretén ara el PP. Els intents de consens es prenen abans d’aprovar al costat d’un trànsfuga les milionàries adjudicacions a dit als municipis dels diputats del govern de la Diputació”.

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, rebutja l’oferiment del PP a negociar les subvencions nominatives milionàries als municipis governats per aquest partit i reitera la seua petició de realitzar una distribució econòmica solidària, sota un concurs de lliure concurrència i en una hipotètica adjudicació nominal, sempre valorada tècnicament l’emergència prioritària sobre els altres municipis Alacantins.

Després de la paralització cautelar de la titular del jutjat del Contenciós-administratiu 4 d’Alacant, Begoña Calvet, sobre la subvenció nominativa de 800.000 euros concedida al juliol del passat any per la Diputació d’Alacant a l’ajuntament de Busot per a la construcció d’una coberta i una pista esportiva, en un acte datat el passat 21 de desembre i que justifica la suspensió de l’acte administratiu en la necessitat d’evitar que les obres s’executen abans que es dicte la corresponent sentència.

El portaveu del PP en l’equip de govern ha confirmat, en junta de portaveus, que César Sánchez iniciarà una ronda de contactes amb els portaveus de l’oposició per a valorar la situació de les subvencions nominatives, i que començarà amb els grups de major pes.

La diputada d’EUPV Raquel Pérez comenta que “el president de la Diputació es pot estalviar la reunió amb mi, EU no participara del ‘postureo’ negociador que pretén – ara – el PP. Els consensos es prenen abans de portar a ple les milionàries adjudicacions a dit als municipis dels diputats del govern de la Diputació”. A més ha afegit que “si el que pretén el PP és coaccionar a l’oposició amenaçant amb denunciar a totes aquelles subvencions d’altres administracions, com la Generalitat o la Diputació de València, li recomane primer; que no utilitze els diners públics de la institució alacantina per a açò, sinó que sufraguen les denúncies des de la seua pròpia assignació al grup polític i, segon, poden tenir la certesa que EUPV no canviarà d’opinió sobre el repartiment de les subvencions nominals milionàries”.

Related Articles

Back to top button