Sixto: “El que va fer De la Serna ahir va ser presentar una carta als Reis Mags en lloc d’un pla amb viabilitat de futur”

EUPV recorda el nivell de compliment zero del Govern del PP amb la nostra comunitat

El diputat d’EUPV, Ricardo Sixto, ha explicat que des de la formació d’esquerres “no compartim l’entusiasme i l’optimisme mostrat ahir per les autoritats valencianes, entre elles el president Ximo Puig i l’alcalde Joan Ribó, per un pla que no ha concretat dates ni especificat en quines partides del Pressupost General de l’Estat de 2018 es va a incloure aquesta despesa”. Sixto ha apuntat que, donades les dates en les quals estem i la falta de compromís pressupostari del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, “ens sembla que ho va fer ahir va ser més una carta als Reis Mags que presentar un pla que vaja a tenir viabilitat en el futur”.

En aquest sentit, el dirigent d’EUPV ha recordat l’anterior pla de l’any 2010, que no va dur a terme en cap dels seus termes. “Des de l’any 2012 Espanya està presidida per Mariano Rajoy, un govern que ha incomplit els compromisos de l’anterior executiu amb les rodalies a València i, per açò, no compartim l’optimisme amb el qual les autoritats valencianes ho han rebut”, ha explicat.

“Des d’EUPV no som optimistes amb aquest pla ja que entenem que el ministre De la Serna ahir havia d’haver especificat compromisos respecte al pressupost de 2018, se suposa que el Govern ja ho té preparat i, per tant, els objectius s’haurien d’haver expressat amb total claredat i no haver-ho deixat en l’aire com va succeir”, ha indicat Ricardo Sixto, qui ha conclòs manifestant que el ministre de Foment l’única cosa que va fer ahir a València va ser vendre fum perquè tots sabem que el nivell de compliment del Govern del PP amb la nostra comunitat és zero”.

 

Related Articles

Back to top button