EUPV demana al Govern central una solució davant la perillositat que suposa que treballadors i usuaris de l’aeroport creuen caminant la N-220

El diputat d’EUPV, Ricardo Sixto, ha denunciat la perillositat que suposa que cada dia treballadors i usuaris de l’aeroport de Manises es vegen obligats a creuar la carretera N-220 per a desplaçar-se a aquesta instal·lació. “Desenes de persones accedeixen a l’aeroport caminant, sortejant cotxes i saltant tanques per què deixen cada dia el seu cotxe en el casc urbà o en el polígon industrial de Manises per a estalviar-se els diners que costa el pàrquing de l’aeroport i, al no existir una via o passarel·la per als vianants, s’arrisquen a creuar per la carretera”, ha explicat.

Així mateix, -ha continuat el diputat valencià- “la veritat és que és perillós accedir a l’aeroport d’aquesta forma i el més sensat és millorar els accessos o construir algun tipus de passarel·la i facilitar l’accés de vianants a l’aeròdrom”.

Per açò, des d’EUPV “volem saber què mesures té previst prendre el Govern per a acabar amb el perill al que s’exposen els vianants que creuen la carretera per a accedir a la terminal de Manises a peu, així com les millores en els accessos a l’aeroport que estan plantejades i si existeix algun projecte de passarel·la o via per als vianants que evite creuar la N-220 per a accedir al mateix”.

“Es tracta d’una situació de màxima perillositat que no pot continuar així i, per açò, exigim al Govern central que cerque una solució immediata abans que hàgem de lamentar alguna desgràcia”, ha conclòs Ricardo Sixto.

Related Articles

Back to top button