Rodríguez: “Esperem que Àpunt siga un vertader mitjà de comunicació per al poble valencià”

EUPV exigeix que la nova ràdio siga una finestra del País Valencià

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha traslladat la satisfacció de la formació d’esquerres davant l’inici de l’emissió en proves de la ràdio d’Àpunt. “Hui és el primer dia d’una nova etapa de l’audiovisual valencià, un servei públic molt necessari que esperem siga realment la veu de totes i tots els valencians”, ha afirmat. 

Així mateix, el dirigent d’EUPV, que ha recordat les traves que ha patit la tramitació de la nova llei, ha considerat aquest inici d’emissions en proves com una “molt bona notícia” ja que el poble valencià “necessita des de fa temps recuperar aqueix senyal, aqueixes emissions”, ha assegurat.

Igualment, David Rodríguez ha insistit que el nou ens públic “ha de nàixer d’una voluntat democràtica, d’un gran consens social per representar la veu d’un poble i possibilitar un vehicle de normalització lingüística, ser una finestra de País Valencià i permetre el desenvolupament d’una indústria audiovisual que es va veure minvada amb aquest tancament”.

Related Articles

Back to top button