EUPV lamenta que el PP utilitze la Mesa de l’Aigua com a mitjà de difusió política

Pérez: “es desvirtua l’objectiu d’aquesta taula de treball en decidir accions unilaterals per l’equip de govern del PP i que no emanen de resolucions consensuades pels membres experts en aquesta, és molt trist el ‘postureo’ polític que ni resol ni dóna solucions tangibles a les comunitats de regants”

Pérez qualifica com un gran atreviment del president de la Diputació llançar al vent subvenciones nominals a les comunitats de regants que van quedar fora dels concursos de lliure concurrència per un milió i augurar un desemborsament de 10 milions a càrrec de les Inversions Financerament Sostenibles plurianual que estimen aconseguir en dos anys , sense informe de liquidació, sense pressupost 2018 aprovat, sense consens amb els partits de l’oposició i reclamant a la Generalitat el 50% de la inversió.

La diputada d’esquerres també lamenta que “se’ns informe dels projectes de l’equip de govern en diferit, i sense capacitat de negociació o consens entre tots els grups polítics, i les diferents entitats representades en aquesta taula. La comissió provincial de l’aigua convocada i dirigida pel president de la diputació, s’ha limitat a adonar de la situació, el balanç d’inversions en matèria hídrica en 2015-2017 i finalment la planificació i accions unilaterals per part de la institució”.

Entenem que l’objectiu d’aquesta taula de treball haguera de ser posar en comú les necessitats d’Alacant en matèria hídrica, prendre decisions consensuades pels representants de les diferents entitats que participen en ella i arribar a resolucions unitàries que donen altaveu a la greu problemàtica que travessen els agricultors en el nostre territori, ha declarat la diputada.

Related Articles

Back to top button