Sixto: “Volem que el Govern ens explique si el tancament de taquilles en l’estació de Gandia els caps de setmana és temporal o definitiu”

El diputat d’EUPV, Ricardo Sixto, ha portat a la Mesa del Congrés la situació d’abandó que pateixen els usuaris que utilitzen l’estació de rodalies de Gandia. Segons ha explicat Sixto, Renfe va decidir el passat estiu tancar les taquilles d’aquesta estació durant els caps de setmana com a mesura, pel que sembla, d’una adaptació comercial que es pensa aplicar i desenvolupar en tota Espanya.

No obstant açò, els usuaris del servei de Rodalies han mostrat el seu malestar per aquesta qüestió en comprovar que el recinte intermodal de Gandia manca de personal en les finestretes durant dissabtes i diumenges i només permet que els viatgers adquirisquen els seus bitllets mitjançant les màquines expenedores.

A més, el diputat valencià també ha posat en evidència la inexistència d’informació en l’estació respecte a aquesta situació, “per la qual cosa el desconcert de la ciutadania és encara major en desconèixer el temps que va a durar aquesta situació i on dirigir-se davant qualsevol tipus de dubte respecte al servei i horaris”.

“Volem que el Govern ens explique si es tracta d’una situació particular o s’està aplicant en tota la xarxa de Rodalies el tancament de les taquilles els caps de setmana, així com dades sobre queixes dels usuaris davant aquesta mesura ‘suposadament comercial’ per part de Renfe”, ha indicat Ricardo Sixto.

Related Articles

Back to top button