EUPV fa una crida massiva a omplir els carrers de València contra el feixisme i en defensa de llibertats

Rodríguez: “Ens sembla lamentable que hàgem hagut de patir situacions que ens fan tornar a fa més de quaranta anys”

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha anunciat que la formació d’esquerres participarà demà en la manifestació ‘València contra el feixisme i per els llibertats’ convocada per diversos col·lectius socials, sindicals, polítics i antifeixistes. “Els múltiples atacs per part de grups de la ultradreta en el País Valencià durant les últimes setmanes és un vertader atac contra la democràcia i les llibertats de totes i tots els valencians i tot açò davant la passivitat de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, que només han actuat en moments puntuals”, ha recordat Rodríguez.

“És necessari dir ‘Prou’ a aquest tipus d’agressions contra persones que s’estaven manifestant-se cívica i pacíficament el passat 9 d’Octubre, sense oblidar els succeïts els dies posteriors, entre ells un atac a la nostra pròpia seu, a una treballadora o fins i tot a la pròpia vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra”, ha indicat el màxim dirigent de la formació d’esquerres.

“Ens sembla lamentable que hàgem hagut de patir situacions que ens fa tornar a fa més de quaranta anys, quan aquest país vivia sota una dictadura”, ha insistit David Rodríguez, qui ha posat l’accent en la importància de l’actuació de les autoritats perquè cesse aquest tipus de vandalisme i que aquests fets no se seguisquen reproduint.

En aquest mateix sentit, el coordinador d’EUPV ha afegit que en el clima social actual, amb la repressió de Rajoy a Catalunya, on EUPV aposta per una eixida política, de diàleg, democràtica per a impulsar un procés constituent cap a la República Federal, respectant el dret d’autodeterminació, “no es poden consentir aquest tipus d’atacs i per açò fem una crida massiva a omplir els carrers de València en la manifestació de demà”.

Related Articles

Back to top button