EUPV denuncia l’atac verbal a una treballadora davant la seu de la formació en el carrer Borrull

Després de l’assetjament i intent d’intimidació que va patir Mónica Oltra en el seu domicili la nit del dimecres per part d’un grup de la ultra dreta, el coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha denunciat hui l’atac verbal que ha patit una treballadora aquest mateix matí en la porta de seu situada en el carrer Borrull de València. Rodríguez ha explicat que sobre les nou del matí, mentre obria la porta, “la nostra companya ha notat que una persona li escopia al costat, sense arribar a impactar-li, mentre que li proferia paraules com a ‘asquerosos’ i ‘fuera de aquí’ en repetides ocasions”.

Per al màxim dirigent de la formació d’esquerres, “tal com ja vam dir ahir, el què ha succeït aquest matí és un exemple més de com la ultra dreta està desequilibrant l’estabilitat i la pau social de la nostra democràcia”. EUPV, que ja ha presentat denúncia davant la Policia Nacional, ha instat, una vegada més, a les forces i cossos de seguretat a posar fre a aquesta situació.

“Es tracta de persones que actuen fora dels marges de l’estat de dret i haurien de ser perseguits i condemnats per tot el pes de la llei”, ha insistit Rodríguez, qui ha sol·licitat al delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, a prendre cartes en l’assumpte per a evitar mals majors.

 

Related Articles

Back to top button