Esquerra Unida trasllada a Pablo Rodríguez la seua satisfacció pel sobreseïment i l’arxiu de la causa oberta contra ell per l’anterior alcalde de Godelleta

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha mostrat hui la seua satisfacció després d’haver-se conegut ahir que el Jutjat de Requena i la Fiscalia han decretat el sobreseïment i l’arxiu de la causa oberta contra l’actual alcalde de Godelleta, Pablo Rodríguez, després d’una denúncia interposada per l’antecessor en el seu càrrec, Rafael Fora, per suposades irregularitats comptables. “Finalment, la investigació  realitzada per la justícia ha demostrat el que des de la formació d’esquerres hem defensat sempre i que no és una altra cosa que Pablo és innocent, és a dir, que tot era fals”, ha assenyalat Rodríguez.

En aquest mateix sentit, el màxim dirigent d’EUPV ha recordat que en el nostre país existeix la presumpció d’innocència i açò és el que s’ha aconseguit demostrar després de diversos mesos en els quals, fins i tot, s’havia arribat a posar en joc el canvi d’alcaldia en aquest municipi. “Tot ha sigut una maniobra política de Rafael Fora per a no deixar l’Alcaldia i el sou que venia cobrant”, ha afegit el propi alcalde de Godelleta.

“El passat 28 de setembre Rodríguez va prendre la vara de govern de l’Ajuntament de Godelleta i, ara més que mai, fora de tota sospita, li desitgem el millor en aquesta nova etapa”, ha conclòs el coordinador de la formació d’esquerres.

Related Articles

Back to top button