Esquerra Unida condemna amb rotunditat l’assetjament i intent d’intimidació per part d’un grup de la ultra dreta a la vicepresidenta Mónica Oltra

Rodríguez: “L’avanç del feixisme és un problema molt seriós que amenaça l’estabilitat i la pau social”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha traslladat aquest mateix matí el suport de la formació d’esquerres a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, després de l’assetjament i intent d’intimidació que va patir en el seu domicili la passada nit per part d’un grup de la ultra dreta. Rodríguez, que ha parlat personalment amb Oltra, li ha fet arribar la solidaritat i el suport d’EUPV davant el que ha considerat “un atac a la pròpia democràcia”.

“Des de la nostra organització valorem l’avanç de la ultra dreta i el feixisme en el nostre país com un seriós problema per a l’estabilitat i la pau social”, ha declarat el màxim dirigent de la formació d’esquerres, qui ha indicat, a més, que aquests grups “actuen fora dels marges de l’estat de dret i haurien de ser perseguits i condemnats per tot el pes de la llei”.

En aquest mateix sentit, David Rodríguez, ha deixat clar que en la nostra societat no hi ha cabuda per a aquest tipus de grupuscles que només cerquen dinamitar la democràcia. “És de tots conegut que són grups altament organitzats, amb materials i armes il·legals en el nostre país, no n’hi ha prou amb identificar a uns quants manifestants, sinó que cal tractar-los com són, és a dir, un grup instaurat i violent, una banda armada, investigar les seues connexions i les seues xarxes, per a poder acabar d’una vegada per sempre amb aquesta xacra social”, ha manifestat.

Finalment, el coordinador d’EUPV ha lamentat que malgrat tot el que està ocorrent en les últimes setmanes, “encara no s’haja obert cap diligència penal contra determinades persones que són conegudes i identificables per les forces i cossos de seguretat”, ha conclòs.

Related Articles

Back to top button