Rodríguez: “Hem de ser cautelosos i seguir treballant per a consolidar un canvi real per a la classe treballadora”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha fet una valoració favorable de les dades que fa públics hui el diari Levante com a resultat de l’enquesta electoral d’Invest Group. “És una valoració inicial positiva en el sentit que la dreta no avança posicions sinó que hi ha un bloc d’esquerres que pot mantenir un govern progressista per a la Generalitat en el futur”, ha assenyalat Rodríguez, qui ha afegit que la formació d’esquerres també mostra la seua satisfacció per la possible volta d’EUPV als Corts, “ja que amb açò es reafirma la necessitat d’una força nítidament d’esquerres en el parlament valencià que done un perfil clar a un futur govern més escorat a l’esquerra”.

No obstant açò, -ha continuat el màxim dirigent d’EUPV- també és necessari recordar l’acord de l’últim Consell Polític Nacional, màxim òrgan de direcció, en el sentit que “el nostre objectiu és instar a un gran acord de cara a les pròximes eleccions”. “Ens mostra una nova il·lusió de l’electorat que aposta clarament perquè estiguen totes les forces polítiques que permeta recolzar a un govern progressista en temes que, en aquests moments, no està tenint la suficient capacitat política”, ha agregat.

Des d’EUPV “el canvi que es va produir fa dos anys en el Consell va ser un primer pas molt important per a la societat valenciana, no obstant açò, no podem deixar de denunciar les insuficiències que encara presenta el Pacte del Botànic”, ha manifestat el màxim dirigent de la formació d’esquerres, qui ha insistit en la necessitat de sumar des de l’esquerra amb l’objectiu d’evitar que el PP torne a governar a les i els valencians.

En aquest mateix sentit, Rodríguez ha recordat que la societat civil valenciana “continua preocupada per l’elevat atur i la precarietat laboral existent o per les retallades en serveis públics que és necessari recuperar de les mans privades, entre molts altres problemes diaris, i pels quals els nombrosos regidors i regidores d’EUPV continuen treballant des dels diferents ajuntaments de tot el País Valencià”.

“L’escenari que tenim davant fins als pròxims comicis electorals municipals i autonòmics és complex i marcat per la duresa de la crisi i, per açò, des d’EUPV seguirem treballant amb la mateixa il·lusió de sempre per defensar una vida millor per a les valencianes i valencians”, ha conclòs.

 

Related Articles

Back to top button