Rodríguez: “El Consell no pot seguir permetent les condicions precàries dels treballadors de Vaersa”

EUPV acompanya als empleats en la jornada de vaga de hui

 

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha transmès als treballadors de Vaersa a València el suport de la formació d’esquerres davant la jornada de vaga convocada per a hui després de no haver aconseguit un acord amb la consellera Elena Cebrián en la reunió celebrada ahir. Esquerra Unida ha participat en la concentració convocada en la plaça de Manises i al costat dels empleats ha reclamat al Consell que escolte les reivindicacions dels 1.400 treballadors que denuncien l’absència de projecte de viabilitat i el manteniment d’una situació de precarietat laboral. 

El dirigent d’EUPV ha exigit a la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, que convoque de nou al comitè d’empresa i realment escolte les reivindicacions dels treballadors. “És urgent que es negocie una regulació del sistema d’accés a l’empresa, així com el compliment del conveni col·lectiu quant a les condicions laborals i salarials”, ha demandat el coordinador.

Finalment, Rodríguez ha retret la passivitat del Consell a l’hora de solucionar un problema que no és nou. “Es tracta d’una situació que es remunta a 2006 i des de llavors ni el govern del PP ni ara el del PSPV i Compromís han fet gens per revertir aquest escenari. No es pot permetre que Vaersa siga l’única planta que el Botànic no vol ni veure”, ha finalitzat.

Related Articles

Back to top button