Sixto: “La idea d’ampliar la plantilla d’examinadors de la DGT amb militars és un absolut despropòsit”

EUPV planteja preguntes en la Mesa del Congrés perquè el Govern explique els motius d’aquesta proposta “fora de lloc”

El diputat d’EUPV en el Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha plantejat una bateria de preguntes en la Mesa de la Cambra Baixa en relació a la proposta plantejada ahir per la Direcció General de Trànsit als sindicats en la Mesa Delegada de Tràfic sobre l’augment de la plantilla d’examinadors amb la incorporació de cent persones més procedents del personal de tropa i marina del Ministeri de Defensa. “Considerem que es tracta d’un absolut despropòsit ja que un tema d’aquesta envergadura no se soluciona incorporant militars”, ha assegurat el dirigent de la formació d’esquerres.

Ricardo Sixto ha indicat que el que ha de fer l’administració pública és “atendre les demandes laborals dels examinadors, escoltar el que estan demanant i tractar de cercar una solució negociada amb els treballadors i els seus representants sindicals”. Per al diputat valencià, “no resulta seriós que s’estiga plantejant la incorporació de militars a aquest servei i s’evita, d’aquesta manera, afrontar el vertader problema”.

Així mateix, el representant d’EUPV en la Cambra Baixa ha afegit que en cas que la solució que es done siga la incorporació de personal militar a la plantilla de la DGT “demanarem la compareixença del director Gregorio Serrano en el Congrés dels Diputats perquè explique el motiu d’aquesta decisió”.

 

Show More

Related Articles

Back to top button