Rodríguez: “L’informe del SEPROSS posa en evidència l’injustificable arxiu de la causa de l’accident del metro de València”

EUPV demana que aquest nou document siga tingut en compte per part de la magistrada per a reobrir el cas

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha aplaudit les conclusions preliminars de l’informe elaborat pel Sindicat Estatal de Professionals de Seguretat i Salut (SEPROSS) “ja que avalen el que des de l’Associació de Víctimes del Metro 3 de Juny venen defensant des d’un principi”. “Amb aquest avanç de l’informe, que es farà públic íntegrament en poques setmanes, ja podem assegurar que aquest accident era previsible segons les condicions de seguretat existents, i evitables si s’haguera fet el manteniment adequat i unes mínimes inversions, com la de la valisa que ho va poder evitar”, ha assegurat Rodríguez.

Des d’EUPV considerem que aquest nou informe ha de ser tingut en consideració per part de la magistrada del Jutjat d’Instrucció número 21 per a reobrir el cas, tal com ja ha sol·licitat la Fiscalia. “La justícia ha d’arribar fins al final i depurar responsabilitats penals, si les hi haguera, pel que fa a l’accident de metro més important d’Europa, que es va cobrar 43 morts i 47 ferits”, ha defensat el màxim dirigent d’EUPV.

Així mateix, David Rodríguez, qui ha tornat a traslladar la seua solidaritat amb la AVM3J, ha recordat que, desgraciadament, “encara no s’ha reparat el dany del que va significar aquest accident” i ha remarcat que tant els familiars dels morts com les víctimes “volen la veritat i que es faça justícia”.

“Fa un parell de setmanes ja vam mostrar la nostra sorpresa per l’incomprensible arxiu per tercera vegada de la causa i, per açò, saludem que aquest informe supose una prova més que permeta reobrir el cas”, ha conclòs.

Show More

Related Articles

Back to top button