EUPV de Sueca condemna la crema del cotxe d’un regidor del Perelló

Esquerra Unida (EUPV) de Sueca vol mostrar la seua solidaritat amb Juan Botella (PP), regidor d’Hisenda, Comerç i Turisme de l’ajuntament de l’entitat local del Perelló, i amb totes les persones afectades per l’incendi presumptament provocat la matinada del passat dijous.

Si a l’estiu del 2015 condemnaren els insults de què van ser objecte l’alcaldessa i els integrants del govern Municipal de Sueca (Compromís i GISPM) en la processó de trasllat dels Benissants de la Pedra prèvia a la tradicional Demanada de Bous, ara, EUPV es manifesta en termes semblants, “més quan es va posar en perill la integritat física de persones”, ha apuntat Josep Blay en representació de l’organització d’esquerres.

Al sinistre del Perelló van resultar afectats tres vehicles i les primeres plantes de la façana de l’edifici al costat del qual estaven aparcats els cotxes sinistrats. La força de les flames i el fum que provocà el foc van dificultar l’eixida de l’immoble del mateix regidor i la seua família.

EUPV és una organització pacífica i pacifista que sempre s’ha manifestat contrària a les guerres i tot tipus de violència. A hores d’ara ningú no dubta que l’incendi de la matinada de dijous pogué ser intencionat. “Siga per les raons que siguen, res justifica aquesta manera d’actuar; no té cap justificació”, ha afirmat Blay. “Les guerres, guerretes i guerriues no són el camí civilitzat per a resoldre discrepàncies”, ha conclòs.

27 de maig del 2017

Related Articles

Back to top button