EUPV exigeix al Consell “serietat” davant la problemàtica dels centres de menors

Rodríguez demana una explicació davant l’anunci que la instal·lació de Bunyol tampoc compleix els requisits mínims

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha exigit a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que solucione de manera urgent la situació els diferents edificis on s’acullen als menors que necessiten atenció social després de conèixer que les instal·lacions de Bunyol, on està previst enviar als de Monteolivet, també presenta deficiències estructurals. “Com és possible que el Consell estiga actuant d’aquesta manera en un assumpte tan delicat a nivell social? És que no s’ha comprovat des de la Conselleria que el centre de Bunyol presenta greus desperfectes, a més de problemes de seguretat, tal com van denunciar diversos sindicats a la fi del passat any?”, s’ha preguntat el màxim dirigent d’EU.

Per a Rodríguez, “som conscients que es tracta d’una herència del PP però estem comprovant que el nou govern no està sabent donar una solució immediata i açò és el que veritablement ens preocupa”, ha afirmat, qui ha afegit que “estem davant un tema fonamental com són els menors i el que no pot fer ara és improvisar i cercar una solució que tampoc és la més adequada”.

Per tot açò, -ha continuat- “esperem que el Consell es pose de debò amb aquest assumpte i cerque alternatives al centre de Bunyol per a evitar que els menors i els treballadors traslladats hagen de conviure en una altra instal·lació que tampoc compleix els requisits mínims de seguretat i salubritat”.

Related Articles

Back to top button