Eli Aleix nova coordinadora comarcal de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla

Volem continuar contribuint a la millora del benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes, i per tant, les qüestions socials, ambientals i de prosperitat econòmica van a estar presents a les nostra tasca política” afirma Eli Aleix.

El passat dissabte es va celebrar a Ibi l’assembla d’EUPV on s’elegia la nova composició del Consell Polític Comarcal. Estarà format per representants de les diferents localitats: d’Alcoi, Paco Agulló i Bea Pérez;, de Cocentaina Eli Aleix i Ferran Albors; de Muro, Francesc Valls Nicolau i Silvia Pascual; d’Ibi, Mar Garcia i Roberto Martínez; d’Onil, José Antonio Martínez i Vero Vílchez; i per últim de Castalla; Rubén Navas i Vero Giménez.

Posteriorment la nova direcció política de les nostres comarques va triar com a coordinadora comarcal a la companya Eli Aleix i com a secretari d’organització a Paco Agulló. La nova coordinadora indica que “el treball a desenvolupar tracta de coordinar la tasca als nostres municipis, als diferents ajuntaments on tenim representació, enfortir l’organització i dinamitzar accions i afiliacions. Tenim molta il·lusió en contribuir a la millora del benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes, i per tant, les qüestions socials, ambientals i de prosperitat econòmica van a estar presents a les nostra tasca política”.

També es van aprovar dos resolucions vinculades a la defensa ambiental del territori i a la construcció d’un gran bloc social de majories que siga capaç de capgirar l’actual situació de domini econòmic i cultural de la dreta. “Denunciem clarament l’operació urbanística especulativa que sota la falsedat d’iniciativa industrial pretén l’empresa La Española. Al mateix temps, critiquem obertament la manca d’oposició que han mostrat tant el govern de la Generalitat (PSOE i Compromís) com el govern d’Alcoi (PSOE), que de no canviar la seua actitud seran còmplices d’una acció irreversible força perjudicial als interessos majoritaris de la nostra població.” afirma Eli Aleix.

Cocentaina, 28 de març de 2017

Related Articles

Back to top button