L’Ajuntament d’Alzira s’adhereix al Projecte RED impulsat per la Diputació de València

L’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, ha decidit adherir-se al Projecte RED impulsat per la Diputació de València a través de la seua empresa pública DIVALTERRA.

El projecte RED té com a objectiu general: contribuir a la millora contínua dels serveis que presten les AODL (agents d’ocupació i desenvolupament local) per a impulsar el desenvolupament econòmic local, generant sinergies, recolzant el seu treball de forma proactiva, facilitant recursos adaptats a les seues necessitats i fomentant la seua especialització professional, amb l’objectiu de maximitzar la qualitat dels serveis que es presten, tant a la ciutadania com a les empreses, i optimitzar l’eficiència i l’impacte dels seus resultats.

En l’Agència de desenvolupament local de l’Ajuntament d’Alzira, treballen 5 agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) baix la direcció de la cap de Servici de Desenvolupament Econòmic, Treball, Comerç i Projectes Europeus.

 Divalterra ha craeat una xarxa de AODL de la província de València, que potencia el paper dels tècnics locals dotant-los d’eines de gestió, formació específica i coordinació tècnica que facilita l’intercanvi de coneixements i bones pràctiques, i la participació en projectes comuns de millora del territori

Related Articles

Back to top button