Cinc alumnes seleccionats pel projecte europeu ‘Parents School’ viatjaran a Itàlia per a desenvolupar la seua formació

Cinc dels alumnes seleccionats/des del projecte ‘Parents School’, que viatgen a Itàlia per a desenvolupar la seua formació complementària el proper mes d’abril, han assistit a una sessió informativa en IDEA. Aquest projecte, que s’ha dut a terme des de l’oficina de projectes europeus d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, amb la col·laboració de les Escoletes Infantils Municipals, té com a objectiu el desenvolupament d’estratègies per a la formació i mètodes no formals i informals per millorar les competències en la cura dels infants en edat preescolar.

IDEA, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, participa en el projecte europeu ‘Parents School’, juntament amb altres entitats d’altres països amb l’objectiu de millorar les habilitats en l’atenció als menors de fins a 3 anys. Aquest curs formatiu inclou les següents àrees: desenvolupament emocional fins a 3 anys; primers auxilis, alimentació i higiene, malalties comunes fins a 3 anys, administració de medicaments, gestió del estrés infantil.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus, Ivan Martinez, ha destacat que: “amb aquests projectes de mobilitat estem apostant per millorar les aptituds i competències clau, tenint especialment en compte la seua contribució a la cohesió de la societat, per augmentar les oportunitats de mobilitat i reforçar la cooperació entre el món de l’educació i la formació i el món laboral. L’aposta pels projectes europeus està comportant que més alzirenyes i alzirenys es beneficien de noves oportunitats de formació i d’intercanvi de coneixements i experiències. Des d’IDEA anem a continuar treballant per tal de fer possible impulsar més iniciatives d’aquesta mena.”

Related Articles

Back to top button