La regidoria de Cultura de Silla impulsa una línia d’ajudes a l’activitat musical

Valentín Mateos, regidor de Cultura i Memòria Històrica de Silla, s’ha reunit amb un grup de músics professionals de la ciutat per presentar-los la proposta d’ajudes a l’activitat musical per a músics, compositors i grups. Aquesta proposta comptarà també amb la participació de la regidoria de Normalització Lingüística, per tal de promocionar la creació de cançons i llibrets en valencià.

A més a més, Mateos va explicar que l’objectiu de la regidoria de Cultura és fomentar la música local, per la qual cosa es contractarà a músics locals per a les nits de “Música a la Torre”, actes emmarcats al tradicional festival Paraules al Vent.

A la reunió van assistir Andrés Valero-Castells, El Cifu, Kako Rubio, Iván Brull, Abelard Alba i AgusGamino, els qui van considerar molt positiva la iniciativa de la regidoria.

Related Articles

Back to top button