Alzira participa en les jornades organitzades pel Ministeri per a optar a la tercera convocatòria de projectes del Programa INTERREG EUROPE, del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

IMG-20170131-WA0004

Alzira participa en les jornades organitzades pel Ministeri per a optar a la tercera convocatòria de projectes del Programa INTERREG EUROPE, del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

L’Ajuntament d’Alzira ha participat hui en les jornades organitzades per La Direcció general de Fons Comunitaris del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública per a optar a la tercera convocatòria de projectes del Programa INTERREG EUROPE. La jornada està dirigida a representants d’autoritats regionals i locals interessades a intercanviar millors pràctiques en les seves polítiques d’actuació dins de les àrees temàtiques del programa.

Ivan Martínez, regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA: “L’objectiu principal d’aquest programa és recolzar als governs locals i regionals perquè siguen més eficaços a la planificació i execució de les polítiques en benefici dels ciutadans per a la consecució d’un territori europeu més innovador, sostenible i inclusiu. Recordem que l’Ajuntament d’Alzira ha sigut beneficiari del programa PROMINENT MED per a inversions sostenible amb 386.000 euros. I per primera volta, l’Ajuntament d’Alzira ha pogut elaborar un Pla Estratègic, l’Alzira Avança que ordena les inversions i les accions a emprendre per a aconseguir un desenvolupament urbà realment sostenible per optar als fons FEDER”.

En aquesta jornada s’ha informat sobre la tercera convocatòria de projectes del Programa INTERREG EUROPE, amb l’objectiu de recolzar als agents interessats de totes les regions europees a ficar en marxa polítiques públiques de desenvolupament més efectives a través de l’intercanvi de coneixements, experiències i bones pràctiques.

El programa està basat en quatre eixos prioritaris que es relacionen amb l’Estratègia Europea 2020:

  • Enfortiment de la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació.
  • Millora de la competitivitat de les Pimes.
  • Suport cap a la transició d’una economia de baix carboni.
  • Protecció del medi ambient i eficiència dels recursos.

Related Articles

Back to top button