EU presenta a Rubén Fernández com a nou coordinador local d’Elx

El col·lectiu d’Elx ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació al nou coordinador de la formació d’esquerres a Elx, Rubén Fernández, de 35 anys, acompanyat de la diputada provincial d’EUPV per Alacant, Raquel Pérez. El nou dirigent local és una persona compromesa amb els moviments socials de la ciutat il·licitana com la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca, el Front Cívic, les Marxes de la Dignitat o la Xarxa Solidària Popular. Així mateix, Fernández té una llarga trajectòria política malgrat la seua joventut i una gran formació acadèmica i laboral, sent gran coneixedor del teixit industrial il·licità.

La diputada provincial, que ha sigut l’encarregada de presentar en roda de premsa al nou coordinador, ha destacat que Elx segueix sent la segona ciutat amb més densitat de població de la província d’Alacant i, per açò, “el repte i la responsabilitat del company Rubén és doblement valorat per la nostra organització”.

Per a Pérez, “s’obri ara una nova etapa de marxa per al col·lectiu il·licità, que va triar a Fernández per unanimitat, sense fractures i dipositant la confiança en una executiva renovada i fruit del major consens. Vull felicitar tant al col·lectiu com al nou coordinador el seu esforç i compromís amb la ciutadania i el projecte d’EU”, ha declarat.

Per la seua banda, Rubén Fernández ha agraït al col·lectiu la confiança dipositada en ell i en el nou Consell Polític Local, del que ha dit “ser un equip de persones heterogeni, plural i amb gran il·lusió per començar aquesta nova marxa”. “És el moment d’assumir responsabilitats per tots els que eixim als carrers exigint una transformació social i en aqueixa línia s’ha produït la renovació en aquesta executiva. Una renovació de persones però no de línies polítiques ni de treball per que continuem en les lluites i mobilitzacions socials”, ha indicat Fernández.

També considera que és un compromís amb el projecte polític d’IU-EU elaborat i construït pels militants de base. “El nostre objectiu a curt termini és abordar la problemàtica dels treballadors il·licitans que, lamentablement, continuen patint la precarització laboral i ser l’eina per a la defensa dels seus drets”, ha afirmat el nou coordinador local, qui ha afegit que en aquests últims anys “tant per governs de dretes com l’actual equip no han pres mesures reals per a pal·liar la greu problemàtica de l’economia submergida que ha suportat Elx des de fa dècades”.

Related Articles

Back to top button