Esquerra Unida condemna l’atac patit en la seua seu d’Elx per l’extrema dreta

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha denunciat que la seu de la formació d’esquerres a Elx haja sigut víctima d’un atac d’un grup d’extrema dreta que ha realitzat pintades en la façana de l’edifici. “Els autors han escrit en la persiana la direcció de la pàgina web de la Falange i les paraules feixistes ‘Arriba España’, acompanyades de simbologia franquista com el del jou i les fletxes, fet que suposa un atac anti democràtic en tota regla i que condemnem de manera taxativa”, ha afirmat Rodríguez. Davant aquesta situació, el dirigent ha instat a Delegació de Govern al fet que adopte les mesures necessàries per a impedir que aquest tipus d’accions es repetisquen.

Rodríguez, que ha traslladat la seua solidaritat també a la resta de formacions polítiques que han sigut víctimes d’aquests atacs, ha insistit que són aquests grups “els que se situen en la violència i obscurantisme que sempre ha caracteritzat l’extrema dreta”.

“Condemnem aquest tipus d’atacs totalment injustificats contra una formació política democràtica com és Esquerra Unida del País Valencià i, al mateix temps, ens solidaritzem amb els nostres companys i companyes d’Elx per l’agressió en forma de pintades que han patit durant el cap de setmana passat”, ha afirmat.

Així mateix, el coordinador d’EUPV ha insistit en la importància de l’actuació de les autoritats perquè cesse aquest tipus de vandalisme i que aquests fets no se seguisquen reproduint.

Show More

Related Articles

Back to top button