Raquel Pérez: “El PP segueix encapsulat en una lluita per mantenir el poder per sobre dels interessos municipalistes”

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, s’han concentrat aquest matí a les portes de la Corporación Provincial, junts als regidors del PSPV i Compromís, per a demanar una inversió justa per a tots i totes i criticant l’aprovació per part del PP del pressupost per a 2017 sense consens. “Des d’EU ens haguera agradat tenir l’oportunitat de poder aprovar aquest pressupost, és a dir, de poder debatre-ho, negociar-ho, consensuar-ho però el problema és que no ens han donat ni la més mínima possibilitat per a, com deia en la seua investidura César Sánchez, poder arribar a construir un acord en benefici de les localitats més xicotetes. Encara que, evidentment, la nostra ideologia siga antagònica, les manques del nostre territori són d’atenció urgent com, per exemple, la precarietat en el servei de bombers, el proveïment d’aigua i el tractament d’aigües residuals i la gestió de residus”, ha assegurat Pérez.

Així mateix, la diputada alicantina ha asegurat que “ens sorprèn també la seua rotunda negació a elaborar un pla estratègic de subvencions si també rebutgen la participació al Fondo Autonòmic de Cooperació. Aquestes actituds tan sectàries són un pitxer d’aigua freda als nostres xicotets municipis. El PP Segueix encapsulat en una lluita per mantenir el poder per sobre dels interessos municipalistes i creiem que s’estan equivocant. Els temps del repartiment als amiguets ja s’ha acabat”.

Show More

Related Articles

Back to top button