Pérez porta al Ple de la Diputació l’ocultació per part del PP d’informació sol·licitada per EUPV

La diputada d’EUPV en la Diputació d’Alacant, Raquel Pérez, ha presentat una pregunta al Ple de la Corporació Provincial de la setmana vinent relativa als motius pels quins l’equip de govern dirigit per César Sánchez no li ha fet lliurament de set peticions de documentació. La dirigent alacantina de la formació de l’esquerres ha lamentat “l’ocultació i l’opacitat amb la qual actua el PP en determinats assumptes” i ha exigit que li siga facilitada la informació “com més prompte millor”.

Tal com explica Pérez en el text de la pregunta plantejada a la sessió plenària del dia 7 de desembre, a l’agost del passat any va sol·licitar les actes de les Taules de Negociació dels Treballadors de la Corporació Provincial i de les seues Entitats Depenents de l’any 2015. Així mateix, al novembre d’aqueixa mateixa anualitat va demanar còpia de les actes del Consell d’Administració del Patronat de Turisme, del Consell d’Administració de l’Organisme Autònom “Caixa de Crèdit Provincial per a Cooperació”, del Consell d’Administració d’ADDA i del Consell d’Administració de Marq, totes elles de l’exercici de 2015.

Si ens centrem en 2016, destaquen sol·licituds com, per exemple, el Projecte d’actuacions de la legislatura 2015-2019 i anual de totes les àrees, còpia de l’expedient de Licitació relatiu a “Serveis d’anàlisis i assistències tècnica dels canals de xarxes socials”, còpia dels registres d’entrada de l’informe de FCC sobre aigües brutes i el del Síndic de Greuges sobre demora de la informació pública, així com copia dels registres d’entrada dels escrits del Moviment d’Afectats per les Hipoteques d’Oriola, el que va presentar l’Ajuntament de Benissa sobre la moció relativa al Pla Zonal 6 i, finalment, l’acta del Consell Provincial de l’Aigua de 2015.

“Per a EUPV ens sembla molt greu que l’equip de govern es negue a facilitar-nos aquesta informació, i per tant suposa que obstrueix la nostra labor de fiscalització de la gestió del PP al capdavant de la Diputació d’Alacant”, ha assenyalat Raquel Pérez, qui ha afegit que, en el cas de continuar en aquesta línia “estudiarem la possibilitat d’acudir als tribunals”.

Related Articles

Back to top button