EU Silla critica la passivitat del Ministeri de Foment front als problemes de pluvials que pateix la pista de Silla

 

Davant les fortes pluges del 27 de novembre al nostre municipi. Valentín Mateos regidor d’urbanisme, territori i infraestructures va eixir a supervisar l’estat de la xarxa d’evacuació de pluvials.

A la pista de Silla es van assolir 1,5 metres de làmina d’aigua amb els problemes que això genera en una autovia sense il·luminar per culpa de les retallades del ministeri i que va fer que molts vehicles varen quedar atrapats en una balsa d’aigua (una dona junt a la seua filla va haver de ser rescatada del seu vehicle). Una vegada més, en ple segle XXI, una infraestructura com la pista de Silla va quedar interrompuda. Cal recordar que la  responsabilitat  i la titularitat de la pista Silla correspon al Ministeri.

Per desgràcia davant aquesta situació el Ministeri segueix sense actuar i sense posar damunt de la taula una solució que puga impedir que l’autovia es converteixi  en  una piscina, i que una volta està desbordada tota l’aigua vaja cap Silla incrementant la  inundabilitat del nostre municipi. Pareix que estiguen esperant a que algun dia ocorrega alguna desgràcia per a actuar.

Pel demés, ens tenim que felicitar per com funcionaren les infraestructures del nostre poble que varen poder desaiguar més de 100 litres per metre quadrat la nit del diumenge. Es demostra que junt amb les inversions realitzades, les operacions de neteja han fet que funcione correctament. Encara que tot això no haguera servit de res si l’aigua hagués desbordat la pista.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

La V-31 o pista de Silla al seu pas pel municipi.
La V-31 o pista de Silla al seu pas pel municipi.
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Show More

Related Articles

Back to top button